Mine behandlinger​

Behandling af rygsmerter med fokus på hele kroppen

Har du ondt i ryggen? Lad mig hjælpe dig

Rigtig mange danskere plages hver dag af ondt i ryggen, ondt i lænden og ondt i nakken. Det skyldes blandt andet forkerte arbejdsstillinger, dårlig ergonomi, stress og spændinger. Hvis du er en af de mange danskere med rygsmerter, så kan jeg hjælpe dig. Jeg tilbyder en kropsterapeutisk behandling af rygsmerter i min klinik i Karlslunde. Den er let at komme til, uanset om du kommer fra Køge, Greve, Roskilde eller andre omkringliggende områder.

Behandlingen udføres ofte på sportsfolk, men kan bruges på alle patienter – både de aktive og de inaktive.

Sådan foregår min behandling af rygsmerter

Jeg er på 2. år af min uddannelse til at blive Body SDS Behandler. Uddannelsen tager i alt 3 år, og jeg tilbyder elevbehandlinger, som er baseret på de principper, jeg lærer gennem mit forløb. Min behandling af rygsmerter starter med, at vi tager en indledende snak omkring, hvor du er øm henne, eller hvor dine smerter er lokaliseret henne. Herefter går jeg i gang med min kropsterapeutiske behandling, der tager udgangspunkt i at få din krop tilbage i balance igen. Det er nemlig sådan, at hele kroppen hænger sammen, og derfor er det ikke nødvendigvis der, hvor du har ondt henne, dine smerter stammer fra.

Både dine muskler, led, organer og din mentale tilstand spiller en rolle i forbindelse med dine smerter. Derfor arbejder jeg med hele kroppen ved blandt andet at bruge teknikker som massage, justering af led samt åndedrætsteknikker.

Under behandlingen går jeg i dybden med dine muskler og nerver, og jeg hjælper dig med at få din krop i en rolig og balanceret tilstand, så du har det rette udgangspunkt for at slippe af med dine smerter.

Hvad koster behandling af ondt i ryggen?

Da jeg pt. er elev, tilbyder jeg behandling af rygsmerter til en rimelig pris. Hvor mange behandlinger der skal til, før du slipper helt af med dine smerter, er meget individuelt, og derfor tilrettelægger vi sammen et forløb, når jeg har undersøgt dig nærmere og snakket med dig.

Kontakt mig og hør mere eller book en tid til en rygbehandling

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere om min behandling af rygsmerter eller for at booke en tid hos mig.

Hvad kan jeg hjælpe med?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Informationer

Hovedgaden 21, 2690 Karlslunde

Klik her for rutevejledning

CVR: 41404043

Kontakt

25 23 05 15

info@bodybyjorgensen.dk

Kontakt for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - onsdag 08.00 - 14.00

Torsdag - 08.00-20.00

Fredag efter aftale.