Om mig​

​Body by Jorgensen

Hej mit navn er Jan Svan Jørgensen.

Jeg bor og arbejder til dagligt i Karlslunde Landsby med min kærlige familie.

Har tidligere været en ihærdig sportstosse som nogle vil kalde det bl.a. håndbold, fodbold, fitness & triatlon. Desværre er der kun 24 timer i døgnet og dyrker i dag min sport på motionsplan.

Til dagligt arbejder jeg med rådgivning og salg med ergonomiske løsninger til firmaer i hele Danmark. Ved kontakt med den enkelte oplever jeg mange forskellige gener såsom nakke, ryg, hovedpine, stress mm. som er nogle af de symptomer jeg støder på. Jeg har kunne jeg mærke på mig selv, at de ergonomiske værktøjer og produkter ikke var nok til at hjælpe mine kontakter for at en bedre balance.

Jeg mødte en god ven som fortalte mig om Body SDS og jeg blev nysgerrig, han anbefalede at jeg skulle prøve en behandling. Jeg havde tidligere hørt om Body SDS, og hvad det kunne gøre og jeg valgte efter min kammerats anbefaling at prøve en behandling – det gjorde underværker og følelsen at blive 10 kilo lettere og mere fri i mit sind end jeg havde været før.

I 2021 valgte jeg derfor at starte på uddannelsen til Body SDS, som allerede har flyttet mig som person og som behandler - Og har allerede på kort tid behandlet mange klienter og hjulpet dem på vej til at genskabe balancen.​

Hvad kan jeg hjælpe med?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Informationer

Hovedgaden 21, 2690 Karlslunde

Klik her for rutevejledning

CVR: 41404043

Kontakt

25 23 05 15

info@bodybyjorgensen.dk

Kontakt for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - onsdag 08.00 - 14.00

Torsdag - 08.00-20.00

Fredag efter aftale.